fbpx

Retour en/Herroepingsrecht

14 dagen op zicht

Je hebt een zichttermijn van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou gemaakte producten of speciaal voor jou bestelde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Wil je de gehele bestelling retourneren? Al in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand retouradres. Arabische lampen zal de gehele aankoopsom, inclusief eventueel berekende verzendkosten terugstorten. De verzendkosten voor het retourpakket zijn voor uw eigen rekening.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dien je schriftelijk aan Arabische Lampen door te geven. Dit kan via e-mail of post. Vermeld hierbij in ieder geval jouw volledige naam en factuurnummer. Voor het terugbetalen van al betaalde bedragen hebben wij ook uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee u de betaling aan Arabische lampen heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel al betaalde bedragen worden zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen maximaal 14 dagen na ontvangst van het retourpakket terugbetaald.

Retouradres

Postbus 17

4380 AA Vlissingen

MENU