fbpx

Verhaal achter Arabische lampen

Je kunt er niet meer omheen: Oosterse lampen zijn in!

Arabischelampen.nl richt zich volledig op handgemaakte verlichting in de authentieke Egyptische stijl. Onze webshop is dan ook opgericht, puur uit liefde voor dit eeuwenoude ambacht.

Fair trade: oosterse lampen met eerlijke prijzen

Onze oosterse lampen en Marokkaanse lampen worden met de hand gemaakt in werkplaatsen onder zeer goede omstandigheden. Bij Arabischelampen.nl staan wij helemaal achter eerlijke prijzen, voor zowel de makers als de klanten.

Onze lampen worden kleinschalig geproduceerd en op maat gemaakt met de hand. Elke lamp die wij leveren is daarom ook uniek in maat, structuur en vorm.

Oosterse lampen voor de scherpste prijzen

Ondanks dat we fair trade met onze leveranciers omgaan door hen eerlijke prijzen te betalen, weten wij onze lampen toch altijd voor de scherpste prijzen aan te bieden. Hoe krijgen we dit voor elkaar? Door geen geld te vergooien aan dure opslagruimtes, winkelpanden en showrooms. Bij ons ben je altijd gegarandeerd van de laagste prijzen.

Waarom Arabische lampen?

Onze prachtige lampen hebben allemaal een uniek design, zijn van de hoogste kwaliteit en geven sfeer aan elke ruimte. Alle Oosterse lampen in onze huidige collectie zijn gemaakt van koper of messing en verzilverd tijdens de afwerking.

Meer weten over onze Arabische lampen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan graag voor je klaar!

MENU