fbpx

Kies voor sfeer in de zaak met Oosterse lampen

Het is een feit dat Arabische lampen ook steeds vaker te zien zijn in openbare gelegenheden.

De sfeer van een Oosterse lichtbol wordt namelijk niet alleen gewaardeerd in huiskamers en andere privé gelegenheden. Ook publieke ruimtes worden tegenwoordig voorzien van allerlei mooie kunstobjecten en lichtbronnen. En laten wij eerlijk zijn: onze Arabische lampen staan ook prachtig in openbare gelegenheden, toch?

Oosterse lampen in de horeca

Een van onze grootste afnemers is de horeca, die al lang de weg naar onze Oosterse lampenwinkel heeft gevonden. Zij beseffen als geen ander dat een romantisch dinertje of gezellige lunch toch een stuk sfeervoller wordt met bijzondere verlichting. Kortom: onze Marokkaanse lampen zijn uitermate geschikt voor restaurants, eetgelegenheden en cafés.

Arabische sfeer in wellness centra

Maar ook in andere openbare gelegenheden zien wij onze Oosterse lampen vaak terug. Zo staan de wellness centra ook te springen om onze lichtbollen die een unieke sfeer creëren in de lounge ruimtes en de eetgelegenheden.

Winkelverkoop Arabische lampen

Daarnaast werken wij veel samen met andere winkels die onze Oosterse lampen graag willen verkopen. Het is namelijk ons doel om zoveel mogelijk mensen in Nederland te verlichten, en dat kunnen wij alleen bereiken door samenwerkingen.

Maatwerk in Oosterse lampen

Wil jij Oosterse lampen verkopen in je winkel? Of heb je een bedrijf dat wel wat verlichting kan gebruiken? Wij horen graag in wat voor soort lichtbollen je geïnteresseerd bent. Je kunt kiezen uit hanglampen, plafonnières, tafellampen en wandlampen. Als je een keuze hebt kunnen maken, stellen wij een offerte op. Immers is iedere bestelling bij ons maatwerk. Neem dus vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Arabische lampen groothandel
MENU